TRX

TRX-lähettilääksi Jere Hietala

TRX® Tactical Gym

Kehittynein ja kevyin TRX-harjoituskokonaisuutemme armeijan väreissä. Kaikentasoisille urheilijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat kehittää voimaa, kestävyyttä, räjähtävyyttä ja liikkuvuutta.

Näytä tuote
07.10.2013

TRX:n suosion kasvaessa olemme vahvistaneet liikunnallisista ja ammattitaitoisista persoonista koostuvaa TRX-tiimiämme Jere Hietalalla.

Helsinkiläinen Jere toimii tästä lähtien "TRX-lähettiläänä", ja häntä tullaan näkemään erinäisissä tapahtumissa, demoissa, liikuntaprojekteissa ja TRX-esittelytilaisuuksissa, joille on yhä kasvavassa määrin kysyntää Suomessa. Onneksi olkoon Jere!

 

Jeren, päivätyöltään ammattivalokuvaajan, liikuntataustasta löytyy mm. 12 vuotta jääkiekkoa, 8 vuotta bleidausta (josta mm. Suomen mestaruus), nyrkkeilyä ja tietysti TRX:ää. 

 

Jere on kouluttautunut sekä TRX yksilö- että ryhmäohjaajaksi aiemman, vakuuttavan TRX-osaamisensa päälle. Jere pyrkii treenaamaan mm. puolustusvoimien suosimilla ohjelmilla ja on suorittanut Private Military Contractor -kurssin, joten treenit eivät takuuvarmasti ole jääneet köykäisiksi.

 

Haluatko Jeren tai TRX-kouluttaja Timo Kujasen liikuntatapahtumaasi nostamaan hien pintaan? Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

 

info@trxtraining.fi, 0407740012. 

Make your body your machine

TRX-harjoittelu on yksi uusimmista ja tehokkaimmista treenimuodoista maailmassa. TRX on kevyt, kannettava harjoitusväline voiman, kestävyyden, tasapainon, liikkuvuuden sekä erityisesti keskivartalon tukilihasten ja kehon hallinnan kehittämiseen.