TRX

HJK + TRX = tehokasta treeniä!

TRX® PRO Suspension Training Kit

Paras työkalu valmentajille ja ohjaajille. Kestävä ja turvallinen TRX-harjoitusväline liikunnan ammattilaisille, jotka etsivät täydellistä TRX-kokonaisuutta kaikentasoisten asiakkaidensa ohjaamiseen.

Näytä tuote
27.05.2014

Muutaman vuoden aikana harjoittelu TRX:n avulla on saavuttanut suurta suosiota ammattiurheilijoiden keskuudessa lajeissa kuten jalkapallo, rugby, koripallo, triahtlon sekä tennis. Nyt voimme ylpeänä kertoa, että myös HJK treenaa TRX:n avulla!

TRX Training Finland on aloittanut yhteistyön HJK:n kanssa ja TRX on ollut edustusjoukkueella käytössä viikottaisessa harjoittelussa ja palaute on ollut hyvää.

 

Jalkapalloilijalle tärkeitä ominaisuuksia ovat vahva keskivartalo, tasapaino ja kehonhallinta. TRX:n avulla pelaajat voivat kehittää juuri näitä ominaisuuksia.  Joukkue  treenaa viikottain TRX:llä muun harjoittelun ohessa. Fysiikkavalmentaja Jari Hyttisen mielestä TRX on oiva väline juuri jalkapalloilijoille sen monipuolisuuden vuoksi. Lajissa ei tarvita suuria lihaksia ja TRX:llä harjoitellessa voidaan hyvin ylläpitää olemassa olevaa lihasmassaa. Harjoittelu toimii Hyttisen mielestä myös hyvänä ennaltaehkäisevänä harjoitteluna.

 

Valmentaja Toni Koskela listaa TRX:n hyviksi puoliksi mm. sen helppouden ja monipuolisuuden. Koskelan mielestä on myös hyvä, että treenin voi suorittaa missä tahansa, sillä TRX kulkee helposti mukana joka paikkaan. Joukkueella oli TRX:t mukana myös mm. Turkin harjoitusleirillä. Koskela kertoo itsekin käyttävänsä TRX:ää lähes päivittäin omissa treeneissään.

 

Jalkapallossa nopeat liikkeet ja suunnanvaihdot ovat tärkeitä ja keskivartalon hallinta tulee olla hyvää. TRX:llä harjoitellessa keskivartalo on mukana joka liikkeessä joten se vahvistuu kuin huomaamatta. Kuntosalilla treenatessa liikkeet voivat olla yksipuolisia ja rasittavat kerralla pääasiassa vain yhtä lihasryhmää. TRX:llä koko vartalo työskentelee koko ajan. HJK:n pelaajien mielestä harjoittelu TRX:llä auttaa vahvistamaan juuri lajissa tarvittavia ominaisuuksia ja on hyvä lisä perinteiseen harjoitteluun.

 

Toivotamme HJK:lle hyviä treenihetkiä TRX:n kanssa sekä onnea tulevalle kaudelle!

Make your body your machine

TRX-harjoittelu on yksi uusimmista ja tehokkaimmista treenimuodoista maailmassa. TRX on kevyt, kannettava harjoitusväline voiman, kestävyyden, tasapainon, liikkuvuuden sekä erityisesti keskivartalon tukilihasten ja kehon hallinnan kehittämiseen.